Húsfeldolgozók építése

A húsfeldolgozókkal szemben az élelmiszeripar a legszigorúbb higiéniai elvárásokat támasztja. Mi ezek figyelembevételével tervezzük és kivitelezzük húsfeldolgozó létesítményeinket. Az általunk használt anyagok és technológia garantálják, hogy épületeink megfelelnek a szigorú hazai és EU-normáknak.

Baromfifeldolgozók

Magyarország világviszonylatban a harmadik helyen, Európában pedig élenjár a pulykahús fogyasztása terén: az 1990-es évek óta megötszöröződtek a hazai fogyasztói igények. Cégünk számottevő tapasztalattal rendelkezik a baromfi-feldolgozás sajátos technológiai igényeinek megfelelő húsfeldolgozó üzemek építésében.

Referenciáink között szerepel például az itthon piacvezető Gallicoop Zrt., mely a magyar pulykaágazat több mint 44%-át termeli ki.

Sertésfeldolgozók

Az élelmiszerek osztályon felüli minőségének biztosítása minden élelmiszeripari beruházás elsődleges célja. A hazai sertés-feldolgozó üzemek hatékonysága a létesítmények építéstechnológiai megoldásainak korszerűségén is múlik.

Szakmai sikereink közül kiemelkedő a Délhús Zrt. alsómocsoládi gyáregységének kivitelezése. Az elkészült létesítmények és az üzembe helyezett technológiai berendezések kapacitásának köszönhetően ugyanis a sertésfeldolgozó üzem Közép-Európa legnagyobb szárazáru üzemeként működik.

Az élelmiszeripar szigorú követelményei szerinti korszerűsítési, átépítési és újraépítési munkálatokat is végeztünk több hazai setés-feldolgozó üzemben, a teljes rekonstrukció ideje alatt biztosítva az egyes üzemegységek zavartalan működését.

KAPCSOLAT