Szabó-Galambos Kft.

25

Hűtőház

31

Húsfeldolgozó

40

Hűtőkamra

16

Raktárcsarnok

Cégünk 1983 óta dolgozik a hazai építőiparban. Az építőipari technológiák fejlődésének és a gazdasági átalakulásoknak köszönhetően ma már egy jól szervezett és a mai kor követelményeinek mindenben megfelelő szervezet lettünk. Kialakult saját szakterületünk, mely magában foglalja élelmiszeripari üzemek, raktárak, logisztikai központok és hűtőházak építését.

Fő profilunk

Fő profilunkat adó tevékenységeink az alábbiakban foglalhatók össze: Építőipari fővállalkozás keretében a megbízónk által megadott információk alapján elkészítjük a létesítmény engedélyezési és kiviteli tervét az élelmiszer-higiéniai és környezetvédelmi tervekkel együtt, amennyiben ez utóbbiakra szükség van. A létesítmény kivitelezése során a földmunkáktól kezdve a komplett építészeti, épületgépészeti, elektromos és hűtéstechnikai munkákon át a teljes közmű és infrastruktúra kiépítéséig - esetenként a raktári berendezések, technológiai gépek beszerzése, illetve a bútorozás és kertépítés is a feladatunk - megvalósítjuk megrendelőnk elképzeléseit.

Specialitásunk: Hűtőterek építése

Hűtőházak, hűtőtermek, hűtőkamrák építése cégünk speciális területe. Ezzel a tevékenységünkkel az egész országban jelen vagyunk, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a tervezés és kivitelezés terén. Mind a nagyüzemek, mind a közepes, illetve kisebb hűtőtároló igényű felhasználók, kereskedők igényeihez alkalmazkodva alakítjuk ki a hűtőtereket.

Hűtőházak kivitelezését fővállalkozásban, a tervezéstől a kulcsátadásig vállaljuk. Az általunk kivitelezett hűtőházak általában könnyűszerkezetes vázszerkezetűek, mélyhűtők esetében elektromos altalajfűtéssel is ellátottak, a hűtőgépészet pedig a legszigorúbb EUnormáknak is megfelel. Megrendelőink igényeik szerint választhatnak műszaki megoldásaink közül.

A húsfeldolgozókkal szemben az élelmiszeripar a legszigorúbb higiéniai elvárásokat támasztja. Mi ezek figyelembevételével tervezzük és kivitelezzük húsfeldolgozó létesítményeinket. Az általunk használt anyagok és technológia garantálják, hogy épületeink megfelelnek a szigorú hazai és EU-normáknak.

Hűtőkamrákat általában már meglévő helyiségen belül építünk, a megrendelők igényeinek megfelelően, a rendelkezésre álló keretek között. A különféle alakú kamrák és a megfelelő hűtőgépészet kiválasztása megrendelőink számára jelentős költségmegtakarítást eredményeznek.

Raktárcsarnokaink túlnyomó része könnyűszerkezetes vázszerkezetű, de igény esetén vasbeton vázszerkezet kialakítása is megoldható. Amennyiben a raktár hőszigetelt kivitelű, az oldalfalak és a tető poliuretánhab kitöltésű szendvicspanel, ellenkező esetben műanyag bevonatos trapézlemezzel szerelt. Igény esetén az épület homlokzatairól számítógépes látványtervet készítünk, ezzel is segítve megrendelőink elképzeléseinek pontosítását.

Poliuretán panelozás

Korszerű tárolástechnológiák részére (ULO, szabályozott tér) speciális eljárással építünk hűtőket, gáztömör kivitelben. A hűtőházak építéséből fejlődött ki egy külön szakterületünk, a poliuretán panelozás. A panelrendszerek alkalmasak irodaépületek, csarnokok, áruházak stb. esztétikus oldalfal- és tetőfedésére. Ez a technológia Nyugat-Európában már teljesen elfogadott ipari épületek burkolására, és hazánkban is egyre elterjedtebb. A panelvastagság 20-200 mm között változik. A panelfegyverzet anyaga 0,5 mm vastag tűzihorganyzott acéllemez, műanyag porszórt felülettel, RAL színskála szerint. A felület mikrobordás vagy teljesen sík. A panelfegyverzetek között rendszerint freonmentes poliuretánhab van, de speciális esetben kőzetgyapot kitöltéssel is készülhet. Valamennyi fenti létesítmény esetében vállaljuk a komplett kivitelezést (hűtőgépészettel együtt), de amennyiben az igény csak a panelozási munkákra korlátozódik, úgy természetesen ezeket a részfeladatokat is ellátjuk, a hagyományos építési feladatokkal együtt. Az igényeknek megfelelő paneltípus kiválasztásához, illetve az ehhez szükséges tartószerkezetek kialakításához díjtalan szaktanácsadást biztosítunk.

Minőségünk záloga

Régóta kialakult, stabil szakembergárdánk és alvállalkozói társkivitelezői körünk a biztosítéka annak, hogy mindig készek vagyunk a rugalmas munkaszervezésre és mindig a megfelelő minőségben, a ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek eleget téve teljesítjük megbízásainkat. Beszállítóink mindegyike kiváló minőségu anyagokat és eszközöket forgalmaz, melyek az uniós szabályozásnak is megfelelnek.

KAPCSOLAT