Raktárcsarnokok építése

Raktárcsarnokok építése

Napjaink egyre differenciálódó logisztikai elvárásainak megfelelően raktárcsarnokaink kivitelezése is partnereink igényei szerint történik. Az építészeti megoldások közül főként könnyűszerkezettel, esetenként vasbeton vázszerkezettel készülnek csarnokaink.

Hőszigeteléshez és a belső élelmiszerhigiéniai követelményeknek eleget téve poliuretánhab kitöltésű szendvicspaneleket használunk; amennyiben nem szükséges a hőszigetelés, műanyag bevonatos trapézlemezekkel építjük a raktárcsarnokokat. Az EU szabványoknak megfelelő poliuretánhab szendvicspanelek könnyen tisztíthatóak és hosszú élettartamuk révén gazdaságos megoldást biztosítanak.

Az építési tervekhez igény szerint homlokzati látványterveket is készítünk, ezzel is segítve megrendelőink elképzeléseinek pontosítását.

A raktárcsarnokok építése során is lehetőség van a létesítményt körülvevő tér burkolatának kiépítésére, akár közút rácsatlakozással. Generálkivitelezőként zöldmezős beruházásokban is jelentős tapasztalatokra tettük szert, így a közművek bevezetését, a csatornázást és a teljes elektromos energiahálózat kialakítását is vállaljuk.

Az általunk épített raktárcsarnokok természetesen megfelelnek az élelmiszerhigiéniai és tűzvédelmi előírásoknak.

KAPCSOLAT